Selskapsmeny

Planlegger du bryllup, konfirmasjon eller jubileum? Kanskje du vil ta med noen gode venner til en hyggelig kveld ?

I våre stuer tilbyr vi en helt spesiell ramme rundt ditt arrangement. med vekt på god mat og lun atmosfære.

Huse Gjestegard kan i spisestuen ta opptil 20 gjester.

Vi bruker størst mulig grad lokale råvarer til vår matlaging og er opptatt av å tilby passende menyer til alle anledninger

Sammen komponerer vi menyen etter dine ønsker og våre forslag.

 

Høst og vinter menyer 2017


Forretter

  - Kremet fiske og blåskjell suppe med reker og finskårne grønnsaker (Allergener: skalldyr, mek, sitron)

  - Ørret syltet med rødløk og urtedressing (Allergener: sitron)

  - Andebryst medrødkål, fenikkelsalat og portvisirup (Allergener: sitron)

  - Gravlaks med dill, sitron og pepperrotkrem (Allergener: sitron, melk)

 

Hovedretter

  - Helstekt okse indrefillet med rosenkål, bacon, sellerirotpurre og sjysaus (Allergener: melk)

  - Bakt kveite med gulrotpurre, grønne grønsaker, smør og gressløksaus (Allergener: melk)

  - Hjortefillet med steinsoppsaus, ovnsbakte rotgrønnsaker, tyttebær og eplesalat (Allergener: melk, sitron)

  - Marinert lammefillet med glassert småløk, ramsløksaus og ovnsbakte grønsaker (Allergener: ingen)

 

Desserter

  - Sjokolademousse med fløterand, multesorbet og karamellsaus (Allergener: melk)

  - Ostekake med kirsebærkompott og hvit sjokolade (Allergener: egg, melk)

  - Creme Brulè med bringebærsorbet (Allergener: melk, egg, sitron)

  - Norske oster med fruktkompott og hjemmelaget knekkbrød (Allergener: egg, nøtter, melk, frø, sitron)

Vi tilpasser selfølgelig menyen etter ønske ved allergener

 

2-retter kr. 395,-

3-retter kr. 485,-

4-retter kr. 545,-

NB! Minimum 8 personer på middag/selskap